GEGURITAN II

Suket Alang-Alang Ing Dhompolan Mawar Simbokku

 

 

Anggitanipun : Madagumilang

 

Mbranang getihku kekembeng ing aorta

Nerak landhepe godhong alang-alang

Nggaris jero sesambate raiku

Kaya ngrasaake ngesot urut lingire tugelan beling

Nunjem eronge aib

 

Senajan adheme grimis sewengi natas

Ora dikemuli ora dipayungi

Mokal tangi ing subuh kanthi mbangkong

Kedhisikan srengenge cemlorot kaya pitutur

Sakecap rongkecap kelakon ngebaki ati

 

Katresnan kang wis netesi pipi, mBok

Maware mekrok ora kesusu

Rada clingus ndlesep-ndlesep alang-alang

Ing dhompolan mawar

 

 

Ponorogo, 13 Februari 2009

4 Tanggapan

  1. katresnan iku angemban
    saliring tumitah sasameng tumuwuh
    nadyan suket alang-alang
    kapang mbrayut dhompolan mawar

  2. matur nuwun mas mada gumilang,
    kawulo aturi kirim naskah puniko wonten majalah jaya-baya suroboyo, mbok menawi angsal “apresiasi” kalian penerbit ipun.

    jalaran karyo panjenegan sae-sae…

    bgs

    • Mas Bagus, kula ngaturaken panuwun ugi dumateng penjenengan, bilih sampun kersa rawuh wonten mriki. Bab majalah Jaya Baya, kadosipun kok saged mranani, mugi ing wekdal ingkang badhe dateng saged kula ayahi. Suwun.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: