GEGURITAN VI

Pedhut

Anggitanipun: Madagumilang

Kangenku madhani mendhung peteng gawe wengine jagad atis jrone atiku njekut ngringkel tan kuwawa muni. Iki pengarep-arep kang kedher meruhi pitakonan kaya keconggah ngobahake sorot srengenge wayah tengange masiyo wurung ngobong dayaku kanthi lemes dhempes.

Yagene mbok clorotake olehmu ora waleh nggonmu ndhelik? Meh kaya limpadku klelep lan asor angger-angger kok ulati. Sesambate ngemu pangundang marang kang sarwa lelimengan bareng sumurup kaendahane  iber-iberan konang.

Nanging sliramu saestu ora bisa dak temu, nalika jenengku wis ora kok cathet maneh.  Apa aku kudu  betah bengok sora kesenggol embun lan melu ngilang mapag tekane awan?

Ponorogo, 21 Februari 2009

6 Tanggapan

  1. tak perlu aku meringis, untuk bisa mengerti..
    karena aku hanya tak ingin kau ikut hilang didalam awan😀

  2. Salam kenal mas..terusin puisinya ya, n silakan mampir…

  3. Oh Dinda dimanakah engkau berada
    jeng jeng jeng jeng….

  4. ya kaya ngene iki rasane
    wong ora duwe ……
    suwun, Mas Apria

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: