Kapang

Kapang

Anggitanipun: Madagumilang

Dak dulang jenang abang anakku lanang

Dak ombene wedang sak clegukan

Ben mari olehe tansah kapang

Marang prawan kang saiki ana sabrang

Golek pangan kanggo ngowahi nasibe wong kekurangan

”Simbok, aku wis kapok”

Ponorogo, 14 Maret 2009

6 Tanggapan

  1. Jenang abang putih ibarat Bapa dan Biyung.
    Jok kapok mas. kata uncle Bob “a long the way”.
    Jalan masih panjang…

  2. wong kangen iku larane setengah mati

  3. pengen bisa gawe gurit dhewe. nanging rung iso2

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: