Lelayaran Ing Katresnan, Geguritan dening Madagumilang

Lelayaran Ing Katresnan

Geguritan dening Madagumilang

kamangka sliramu
wis ngentirake gegayuhanku
mbaka sithik
tumekaning gisik

lelayaran ing katresnan
nyabrangi reribed sadhengah wayah
wani nglangkahi telenging pepeteng
tanpa maelu sakabehing gubrah

yagene praumu durung miwiti
anggone nglari nakodaning ati
sawise kelakon nggayuh sunare pituduh
madhangi katresnan iki tumekaning subuh

Ponorogo, 2 Syawal 1430 H

8 Tanggapan

  1. geguritan menika dening sinten ?

  2. Ukara kang endah, niku gawene apa pas suasanane lagi cinta”an KangMaz?^_^

  3. wah… jian tataning ukara ingkang tatas titis .. matur suwun sugeng tetepangan..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: