Wiwit Wengi Kuwi, Geguritan dening Madagumilang

Wiwit Wengi Kuwi

Geguritan dening Madagumilang


Wiwit wengi kuwi
Ilange kabeh pepeteng
Kerana wis digegem kenceng
Dening gebyar kang cemlorot saka awakmu
Dak togake mbarengi lintang-lintang alihan
Miyak langit kok kaya langitmu dewe
Bisa meruhi sakehing polah
Sing bakal gawe kisruh
Embuh esuk embuh sore

Dumadakan aku ngrumangsani
Yen mengko
Ora bakal kuwagang
Nangani

Ponorogo, 16 Oktober 2009

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: