GWK, Geguritan anggitanipun Madagumilang

GWK

Dening Madagumilang

wurung nggonku nglangkahi watu marmer iki

senajan ora diuber-uber

wis krenggosan nganti ndheprok ing tlundhakan ngisor dhewe

reca wisnu ngerti

reca garuda cetha

yen tumindakku keblandhang saka derenging ati kepincut

dening wewangunan sarwa watu marmer iki

nanging GWK tansah ngawe-awe

nalika dak tinggal nyekseni angslupe srengenge

reca wisnu ngerti

reca garuda cetha

yen menyang ngendi wae parane

ancase ora seje

Ponorogo, Oktober 2009

2 Tanggapan

  1. Kulo nuwun…
    kangen geguritanipun pak Mada,

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: