Kemrungsungku, Geguritan dening Madagumilang

Kemrungsungku

Geguritan dening Madagumilang

Wis ta, aja dipeper nggonku kemrungsung
Ngukur rasa gatel kang gubrah ing sakojur geger
Merga, gorehing ati kuwi rak uler
Landhep wulune njojohi kulit kaya ama angel ditumpes
Yagene ora kok arani katresnan kang malah nggawe laraku?

Aku pancen lena, tansaya ampang nggonku gondhelan
Ing epange kembang nalika tamansari iki kelangan eri
Wong padha ora keconggah negesi kaendahan
Merga kemrungsung meruhi uler kuwi nggremeti ati, dudu melati
Yagene ora kok arani katresnan kang malah nggawe laraku?

Ponorogo, 2005/2009

2 Tanggapan

  1. mboten sah kemrungsung pak dhe…. alon-alon asal klakon…🙂

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: