Prapatan Jeruksing, Ponorogo Dening : Madagumilang

Prapatan Jeruksing, Ponorogo

Dening : Madagumilang

Pancen durung rampung olehe mborehke rasa kekes ana jaketku, nanging wis kebacut lingsir. Wengi kok olehe sembrana ninggalake ketiga nrajang kaosku nganti raket banget ngrangkulake rasa njekut, jejeg atise kaya tugu teles kebes tengah prapatan kuwi.

Puthune lagi wae dientas, kopine durung disruput, angine kok ya wis hewes-hewes ngemohi aku sakanca niyat melekan ngubengake pandome jam nganti tekan esuk mbarengi ketege jantung. Dhuh, Jeruksing kaya padatan kamitenggengen nyawang sepine dalan, nalika sing padha dodolan milih kukut karo nggawa mulih kabeh pengarep-arep, tinimbang kebacut ngantuk.

Mengko dhisik, sadurunge tak tinggal merem, aku kok kelingan esemmu. Kecut. Kaya-kaya weruh olehku kadhemen tanpa kemul ing sapinggiring bangun esuk kuwi. Asem, ki.

Ponorogo, 30 Januari 2010.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: