Lamaranku Geguritan Anggitanipun : Madagumilang

Lamaranku

Geguritan Anggitanipun : Madagumilang

Mung dicagaki hawa nepsu, gegaran kekarepan kang nyendhal-nyendhal jeroné atiku nganti keprucut kabèh gegemané niyat tulus, tundhoné bakal ngundhuh tangis kang nètèsaké eluh getih.

Iki kok kaya mbubuti wulu, senadyan mung ana pengangen-angen, ing sawijining ara-ara kang kebak alang-alang lan kewané galak-galak. Nalika petengé wengi tansaya ndhedhet, sunar kang nyoroti laladan iki asalé saka olèhku ngincer awakmu.

Matèni pakarti kang tansah klemar-klemer aras-arasen olèhé ora énggal kèlingan yèn pasinaon iki mengko bakal nggrujugaké kawruh sawisé kok pecahké kulité.

Banjur aku diumbar nyesep kabèh karemanku kanggo nglejaraké rasa sumpeg kang uleng-ulengan ing batinku, kaya wong mendem ora bisa milih endi bener endi luput, sawisé kok tampa lamaranku.

Ponorogo, 2010

2 Tanggapan

  1. Esemmu ndudut ati lanangku
    Piya-piye kudu dadi duwekku

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: