Manjing Kasepuhan, Geguritan dening: Madagumilang

Manjing Kasepuhan

Geguritan dening: Madagumilang

Buku iki kanggo pepenget
Nanging ora bakal diterbitke maneh
Merga wis dijahitke ana lembaran-lembarane
Pengalaman
Nyabrangi saka jaman tumekane jaman

Ponorogo, 2010

2 Tanggapan

  1. Nadyan tuwa pikun yen tan mikani rasa
    Yekti sepi asepa lir sepah samun
    ….Wedhatama

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: