Seklimah Iki Apa Bakal Endah, Geguritan dening Madagumilang

Seklimah Iki Apa Bakal Endah

Geguritan dening Madagumilang

Sawise kleru panampamu marang kekarepanku
Mbubrahi larikan pepeling
Sing kok tancepke ana katresnan
Dalan tanpa pepalang iki
Sateruse bakal tumuju ngendi?

Ponorogo, 23 Mei 2010

2 Tanggapan

  1. Kira-kira kok yo endah tenan!
    Sebab ora kabeh jalma iku weruh sak jroning winarah
    malah ana kang ngucap dalan antara Ujung pandang mamuju
    berkelok-kelok nan elok

    yen kanti laku setuhu
    menawa bakal tumuju
    kabeh kang dadi kekarepan

    nyuwun pangapura
    sajak aku kok yo dadi katut
    geguritanmu
    suwun

    • semanten ugi kula, satuhu matur sanget agenging panuwun dumateng sedaya kawigatosan menika

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: