Kasmaranku Sansaya Tuwa, Geguritan anggitanipun Madagumilang

Kasmaranku Sansaya Tuwa

Geguritan anggitanipun Madagumilang

Ana kluwung, kok ya wuyung.
Ana candhik ala, wis ra bisa suwala.
Langit, yagene katresnan iki sansaya lungit?
Ah, umur kang tansah semaur.
Jarene donyane wis lungse.

Ponorogo, Mei 2010

4 Tanggapan

  1. guritmu tansah ndadekake ati akng tentrem

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: