Weweh, Geguritan Anggitanipun Madagumilang

Weweh

Geguritan dening Madagumilang

Wis weweh
Embuh sapa sing nampani, kok anggep cukup masiya ora njaluk dicukupi
Kabeh-kabeh dadi rumangsa lega ngelingi yen sadurunge iki
Ati kang wengis gawe giris
Ora merga luput olehe njejaluk, dudu lamis olehe ngemis-ngemis
Mung sepira ajine olehe ngregani
Jiwa raga iki

Ponorogo, 2010

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: