Ngupaya Paraga Pangruwating Cintraka, geguritan anggitanipun Madagumilang

Ngupaya Paraga Pangruwating Cintraka


Geguritan dening Madagumilang

Ing pasuketan iki kabeh kuwanen kuwi kaya dipanggang srengenge. Olehe bengak-bengok adus kringet. Ngangsa-angsa mburu tuwuk entuke asil. Utawa kudanan, nganti nyethuthur kadhemen dening kangelane nggegem pepenginan. Padha nggerombol ngrungokke mbuh ngerti mbuh ora, sesorah mung tansah misah ing antarane janji karo bukti. Nalika sing aran menang, kenceng ana kepelan. Diarah sing bakal bisa gawe kalah. Mubal ing satengahing kebrongot, endi gojegan endi bengkerengan, ilang bedane kobong dening panase satru.

Apa ya wis cukup iki, kerana olehe gampang ngowahi berkah nganggo musibah. Suwe ngundang bali playune nasib nganti ambruk sujud ing ngarsane Illahi.

(*Pidato Kampanye Iki Pidato Pungkasan Ing Pemilukada)

Ponorogo, 2010

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: