Pasa Geguritan Anggitanipun Madagumilang

Pasa

Geguritan dening Madagumilang

Saiba bungah, nanging ya lumrah sauger nampa bebungah. Ati iki ora kena diapusi, amung ngudi sesuci. Dene yen kedlarung temah keduwung, yen kegiwang tumuli kebranang, iku panguwasane lesan kang diemong setan.

Wulan suci, pasa meper sakehing hawa lan anane mung ati kang kemudu-kudu niti saliring dosa, nanging uga dudu dening titah iki.

Ponorogo, Agustus 2010.

2 Tanggapan

  1. Selamat menunaikan ibadah puasa om…

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: