Senajan Sak Clirit, Geguritan Anggitanipun Madagumilang

Senajan Sak Clirit

Geguritan dening Madagumilang

angel kaya nyekel obahing wewayangan
mung sak kobaring dimar
kang nemplek tembok suci kuwi
endi ana?
mengkono yen pitakonan kanthi micara
kamangka iki dudu kanyatan walaka
nalika pandulu mung kesdu narima ing reridu
ati, pinangka ngilo wewujudane dhiri kang kaesthi

Ponorogo, Agustus 2010

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: