Buka, Geguritan Anggitanipun Madagumilang

Buka

Geguritan dening Madagumilang

senajan mung sak mangkok
aku ra tau alok
wong iki sing gawe simbok
nanging kocapa nalika ngadhepi sak meja
pirang-pirang werna ditata ben pengen disengaja
kok aku rumangsa ora pati krasa beja
merga durung pana
sing dak tedha iki mengko halal apa ora, ya?

Ponorogo, Agustus 2010

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: