Komitmen, Geguritan anggitanipun Madagumilang

Komitmen

Geguritan dening Madagumilang


wengi iki lampu mati
kaya-kaya wedi banjur gage-gage golek slamet
saka panandang dosa nalika kewiyak durakaning cidra

ati kang sepisanan ketrajang katresnan kuwi
nyigar jagade kamulyan
kang tansah diuja kabegjan
wis ora ngerti maneh baline suk kapan
apa ngelingi dhuk nalika janji

wengi iki lampu mati
nanging sing nampa pepeteng kok malah ati

Ponorogo, 28 Agustus 2010

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: