Geguritan Panandhang, Anggitanipun Madagumilang

Geguritan Panandhang

Anggitanipun Madagumilang



menapa kelampahan kula kaparingan tetembangan menika
senaosa sanes kula ingkang badhe nyegahaken beksan jejogedan
mboten kanyana-nyana kandheg
kados-kados saderengipun kasinungan swanten ingkang pejah

ing kahanan menika lajeng umpami wonten ambetipun ajal
mangke badhe tansah kemliwer sak inggilipun kubur
rikala duhkita menika mlampah ngulandara
nglangkungi wangkenipun sedaya sasana suka-parisuka

Ponorogo, 3 September 2010

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: