Geguritan Mapag Tumapaking 1 Syawal 1431 H, Anggitanipun Madagumilang

Geguritan Mapag Tumapaking 1 Syawal 1431 H

Anggitanipun Madagumilang


Aku ngerti, lebu kandel iki lulure jasadku, pikoleh wutuh saka kana-kana anggonku andon kanepson karo dosa tumeka Ramadhan.  Senajan ketaman dongaku embuh bisa apa ora dadi resik, kaya-kaya wis nukulake pengarep-arep sandhuwuring ati kang tansah sumarah. Nglelipur gorehing ikhtiyar nalika luput nggondeli pamuji ngudi tumapaking Lailatul Qodar.

Aku ngerti, yen jasadku dadi lebu mbesuk apa saiki, sapa sing rumeksa ngibadahku lan amal jariyahku. Ora ndadak ngenteni tumapaking siji Syawal 1431 H.

Ponorogo, 1431 H

2 Tanggapan

  1. bagusss

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: