Geguritan Sungkeman, Anggitanipun Madagumilang

Geguritan Sungkeman

Anggitanipun Madagumilang



wis dak pasrahke atiku marang karepMu
apa bakal kok tembus jiwaku kang ora mbejaji
ing AstaMu, Gusti
kaya glathi gemlethak iki sapa sing nglandhepi
patrap gawe becik utawa ala
ing nalika tansah diasah silaturrahmi?

Ponorogo, Syawal 1431 H

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: