Sesambatmu, Jeng, Geguritan Anggitanipun Madagumilang

Sesambatmu, Jeng

Geguritan Anggitanipun Madagumilang


Iki, ngene iki, aku rasane kaya kecubles getih dleweran oyak-oyakan luh temetes, ning kok ora leren kebrukan getir lan pait saka pokalmu.

Kosik aja sesambat kaya mengkono, jeng, isih akeh perih mbaka perih kang nggubrah nasibku, lelakon kang mung kok sawang ora kok alami dewe, ta?

Ponorogo, 2010

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: