Nesu, Geguritan Anggitanipun Madagumilang

Nesu

Anggitanipun Madagumilang

Wis ta, nangisa yen pancen atimu kepengin nangisi kanyatan iki.
Aja dianggep wong-wong kae bakal maelu.
Saupama kelakon awakmu mecahi kaca lan mbantingi foto-foto kang cemanthel ana tembok.
Mung sepira gedhene kanepson kang bisa kok lumpuhake.
Dudu sak ukurane swara sora ana panjeritmu.

Ponorogo, 17 Nopember 2010.

2 Tanggapan

  1. Wah, saya yang sedang belajar berbahasa jawa perlu banyak-banyak baca geguritan seperti ini ya. Tapi, artinya apa ya?

    salam blogger.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: