Paseksen Pasiksan, Geguritan Anggitanipun Madagumilang

Paseksen Pasiksan

Anggitanipun Madagumilang

Yagene mung nelangsa lawan nguja luh tumiba
Pasiksan iki ora cukup ditangisi nanging kudu dimungsuhi
Kuwi yen wani, wis wingi-wingi

Dadi ora bola-bali dumadi kaya kedadeyan nembe iki

Ponorogo, 2010

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: