Nganyelke Ati, geguritan anggitanipun Madagumilang

Nganyelke Ati

geguritan dening Madagumilang

Yagene wong wis weruh kahanan dibubrahi
Jarene ora keguh apa maneh cawe-cawe tanpa diopahi
Mula dadi ngewuhke yen panggah lumah-lumah ora obah kaya kuwi
Nanging guneman isih nrocos blas gak diampet-ampeti
O, pakarti kang amung menungsa bisa nglakoni
O, endi sing kudu dipepetri endi sing diemohi

Ponorogo, 2011

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: