Tumlawung geguritan anggitanipun Madagumilang

Tumlawung
Geguritan anggitanipun Madagumilang
nglacak lumakune tumindak kok ndadak cingak
meruhi dalan iki enggoke wus mbebayani
mula den ngati-ati anggone kesusu ketemu
gegayuhan kang ancase genah
Ponorogo, 2011

2 Tanggapan

  1. Duh KangMas kulo remen sanget kalih geguritan panjenengan.

    Nyuwun palilah bade ng’copy

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: