Mulat Sarira geguritan anggitanipun Madagumilang

Mulat Sarira

Geguritan dening Madagumilang

wus dak lakoni mandeng kanthi jinggleng
kang katon durung mesthi maton nanging nganggo wewaton
dipaido dianggep bodho kayane pancen ya mung semono
yagene kudu selegenje, aku mung salah sawijining menungsa
kang saderma ngupaya paraga pangruwating papacintraka ana Ponorogo

Ponorogo, 28/05/2012

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: